2009. január 29., csütörtök

Bogrács, bor, Gastro Artist

Ez a főző- és borblog férfiaknak fog szólni. A hölgyek számára leginkább abból a szempontból lehet hasznos, hogy innen megtudhatják, mivel is foglalkozik párjuk, amikor nincs otthon és nem a meccsre ment.



A blog éles indulásáig ezt a fotót tettem fel, melyen egy búvárrégész egy törökkori rézbográcsot talál meg. (fotó: Tóth János Attila) Ígérem, a továbbiakban majd a bogrács és a halak más tipusú viszonyával foglalkozom. A vizet pedig lehetőleg kerülöm, mert régi bölcsesség, hogy "átkozott a hal a harmadik vízben!" Főző férfiak ezzel tisztában vannak, leendő főzőknek és leendő férfiaknak pedig magyarázatul annyit, hogy a hal az első vízben él, a második vízben megfő, így elfogyasztása után már véletlenül se öntsünk utána egy harmadik vizet. Remek borok léteznek kifejezetten erre a célra...

Hogy a fotó mellett más csipegetnivalót is találjon a T. bloglátogató, ajánlom a jobb oldali sávban a "Férfiak a konyhában" rovatban a Gastro Artist linket. A Gastro Artist egy Pécsett működő, szigorúan férfi főzőegylet. Rendszeres összejöveteleikről, és természetesen receptjeikről a Pécsi Újság számol be. A jobb oldali Gastro Artist-link az eddig megjelent írások gyűjteménye, mit mondjak, van miből válogatni.

Jó étvágyat! - Egészségünkre!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Technikai próba.

XY írta...

Ez is technikai